Personal Training

Maanantai. Pitäisi ryhdistäytyä ja pysyä ruodussa.

Onko sinulle tuttua pisteiden laskeminen, verkkovalmennukset, kalorinlaskemiset, sopat, karppaukset, rahkat ja kanat? Maanantaina se alkaa, torstaihin mennessä se on yleensä jo ohi (joskus jo maanantaina iltapäivällä).

Onko sinulla koko ajan vähän huono omatunto? Onko painosi jojoillut jo vuosikausia? Arkipäivät koitetaan painaa laihtarilla salaatin voimin ja viikonloppuna ja/tai iltaisin repsahtaa herkuttelujen puolelle?

Tiedätkö teoriassa, miten sinun pitäisi syödä? Ajatteletko, että on korkea aika tehdä ihan oikea muutos, mutta epäiletkö kaikkien näiden vuosien itsekin, onko se kohdallasi ikinä mahdollista?

Elämäntapamuutos 

Laihduttamisen lopettaminen ja terveellisen, omaan elämään ja arkeen sopivan ruokavalion ja treenirytmin etsiminen ei ole lyhyt eikä kivuton prosessi, mutta se on sen arvoinen. Kun elämäntapana on vuosikausia ollut laihduttaminen ja itsensä soimaaminen, on vaikea päästää irti kilojen ja grammojen tuijottelusta. Se on kuitenkin ainoa tapa päästä sellaiseen tilanteeseen, jossa

  • olet oikeasti tyytyväinen itseesi sellaisena kuin olet
  • energia- ja vireystasosi nousevat
  • terveydentilasi ja kuntosi kohenee
  • paino alkaa hakeutumaan ns. ”hyvän olon painoon”

Valmennuksessa keskitytään purkamaan ne uskomukset, jotka pitävät sinut laihdutuksen ja lihomisen oravanpyörässä. Viilaamme yhdessä ateriarytmisi vastaamaan sinun päivääsi ja teemme ruokavalioosi ja treenikalenteriisi sellaisia muutoksia, joihin juuri nyt pystyt oikeasti sitoutumaan. Emme kikkailla ravintolisillä ja erikoisratkaisuilla – tavoitteena on syödä ihan sitä samaa ruokaa kuin muukin perhe ja harrastaa juuri sellaista liikuntaa, joka on sinulle mieluisaa.

Pistä viestiä, niin treffataan vaikka kevyen kävelylenkin tai kahvikupin merkeissä, ihan maksutta. Jos kemiat kohtaa, niin laitetaan prosessi käyntiin!

12 kk / 219 € kk / 44 tapaamista
6 kk / 219 € kk / 22 tapaamista 

maija@maijamehtonen.fi / 040 830 7616

📸 Kuvapankki Pixabay