Työnohjaus

Työnohjaus on prosessi, jonka pohjimmaisena tarkoituksena on työhyvinvoinnin lisääminen. Prosessin aikana työntekijä, yrittäjä tai tiimi pääsee ammattitaitoisen työnohjaajan avulla käsittelemään ja kehittämään omaa työtänsä, suhtautumista työhön sekä avaamaan uusia näkökulmia työn tekemiseen.

Parhaimmillaan oikein ajoitettu työnohjaus ennaltaehkäisee konflikteja työpaikalla, estää burnoutin, sitouttaa avainhenkilöt yritykseen, antaa yksinyrittäjälle mahdollisuuden reflektoida omia ajatuksiaan, kerää pirstaloituneen tiimin yhteen tai motivoi työntekijää tekemään työnsä taas siitä innostuneena!

Ratkaisukeskeisessä työnohjauksessa vältetään ongelmavyyhdissä vellomista ja alkukartoituksen jälkeen pidetään katse tulevassa. Työnohjauksen aikana pyritään keskittymään niihin asioihin, joihin ohjattava pystyy aidosti itse vaikuttamaan.

Työnohjaus voi olla tilanteesta riippuen lyhytkeistoista (3-5 tapaamiskertaa) tai jatkuvaa 1-2 viikon välein. Se voidaan toteuttaa työpaikalla tai työpaikan ulkopuolella.

Työnohjaus / 90 € / h + alv 24 %

Ihmisten hyvinvointi työpaikalla ja työpaikan ulkopuolella on lähellä sydäntäni. Joskus pienikin oivallus voi muuttaa koko työpaikan ilmapiirin. Lopulta kaikki on kiinni siitä, miten asioihin suhtaudumme.

Ota yhteyttä: maija@maijamehtonen.fi / 040 830 7616

Työnohjaus Turku